Indiaas eten Delft

Houd jij ervan om lekker uit eten te gaan en wil je graag je smaak verbreden? Kom eten bij India Garden in Delft! Wij bereiden traditioneel Indiaas eten dat zo smakelijk en exotisch is dat het net voelt alsof je echt in India bent! Onze gerechten zijn flink gekruid, zoals wordt verwacht in de Indiase cultuur en we bieden daarbij veel variatie binnen onze lekkere gerechten. Bij India Garden leer je de Indiase keuken kennen en zullen er smakelijke gerechten tussen zitten voor iedereen!

Rijkelijke keuze uit vegetarische gerechten bij India Garden

Veel gerechten uit de Indiase keuken bevatten vlees. Wij vinden het echter belangrijk dat iedereen kan genieten van ons Indiaas eten in Delft, daarom bieden wij meerdere vegetarische opties aan. Zo hebben wij ongeveer 10 verschillende curry gerechten zonder vlees waar veel variatie in te vinden is. Je kunt kiezen voor de palak paneer, bestaande uit verse spinazie en Indiase kaas. Ook bieden wij de mushroom bhaji aan waarin onder andere champignons, uien en paprika in verwerkt zijn. Het kadhai chholey gerecht is ontzettend populair in Noord-India en bestaat uit kikkererwten. 
Natuurlijk zijn er ook genoeg gerechten waar wel vlees in is verwerkt. Als echte vleesliefhebber kun je kiezen voor onze butter chicken of onze lamsvlees tikka tandoori. Kortom, iedereen is welkom in ons Indiaas restaurant in Delft! Als je in gezelschap komt, kunnen jullie allemaal genieten van lekker eten, of je nou gek bent op vlees of vegetariër bent. We houden graag rekening met eventuele etenswensen en horen graag wat je van onze gerechten en service vindt.

Snelle bezorging Indiaas eten Delft

Vanaf de bank lekkere Indiase gerechten eten? India Garden bezorgt bij je thuis! Wij zijn 7 dagen per week open en zullen altijd zo snel mogelijk met je bestelling aan de slag gaan. Bestellen is mogelijk via Thuisbezorgd of Uber Eats, maar je kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen. Wij zorgen voor een snelle bezorging, zodat je eten warm bij je thuis aankomt. Zo kun je genieten van een warm en pittig Indiaas gerecht zonder de deur uit te gaan. 

Als je graag op locatie komt eten, is dat natuurlijk ook een mogelijk. India Garden is gevestigd aan Kerkstraat 15 in Delft, waar we je zullen verwelkomen met een glimlach en je de beste service bieden. Neem plaats aan een van onze tafels en verbreed je kennis op het gebied van Indiaas eten.