Indian food Delft

Ontdek India door Indian food van India Garden in Delft! Ons restaurant kent de vele lekkere gerechten die in India worden geserveerd. Het land heeft verschillende kleine culturen en landbouwgrond, waardoor er door de jaren heen veel variatie in de gerechten zijn ontstaan. Bij ons restaurant in Delft leer je de verschillende kanten van India kennen door onze veelzijdige menukaart.

Onze Indian food specialiteiten

Bij India Garden kun je specialiteiten bestellen waar onze chef echt in uitblinkt. Zo is onze kip tikka masala ontzettend lekker. Wij marineren onze kip met onder andere kookroom, ui, paprika en noten. Onze masala’s worden ook geserveerd met lamsvlees of garnalen, de keuze is aan jou! Misschien smaakt de tikka bhuna met lamsvlees je wel, ons lamsvlees is gegrild en bereidt met ui, tomaat, paprika en verse koriander. Alle specialiteiten van India Garden zijn geserveerd met rijst.

Graag onze specialiteiten proeven of één van onze andere lekkere gerechten? Via onze website kun je een tafel reserveren voor ons Indiaas restaurant in Delft. Reserveren in een grote groep is daarbij ook mogelijk. Bekijk online onze menukaart voor alle lekkere gerechten. 

Als je kiest voor Indiaas eten kun je rekenen op sterk gekruid eten. Er worden veel specerijen en kruiden verwerkt in onze Indian food in Delft. Heb je liever een gerecht wat iets minder spicy is? Dat kan! Bij het bestellen staat er bij de meeste gerecht aangegeven hoe pittig je het gerecht kan verwachten. Als je op locatie bij ons komt eten kun je het natuurlijk altijd even navragen bij één van onze medewerkers. Wij helpen je graag het eten op je behoeftes af te stemmen.

Bestel Indian food uit hartje Delft

Niet alleen kun je lekker eten in ons restaurant, India Garden, maar wij doen ook aan thuisbezorging. Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor Indiaas eten uit Delft. Wij zorgen voor een snelle bezorging en ons eten zal daarbij altijd heet bij je aankomen (en niet alleen door de spicy kruiden die wij in ons eten verwerken!). Het is mogelijk om bij ons telefonisch te bestellen, of zoek ons op via Uber Eats en Thuisbezorgd. Ons volledige menu is te bestellen, dus er is veel variatie om uit te kiezen. Zo kun je een compleet 3-gangen menu bestellen en het vanaf het comfort van je bank lekker eten. Achchese bhojon kijie!