Indiaas restaurant Delft

Zin in een lekker Indiaas gerecht vanavond? Bij India Garden maak je kennis met de lekkerste Indiase gerechten die op traditionele wijze bereid zijn. Indiase gerechten kennen veel pit en zijn lekker spicy. Als je daar van houdt, dan moet je echt eens komen eten bij ons Indiaas restaurant in Delft!

Echt Indiaas eten bij restaurant Delft

Bij India Garden in Delft kun je genieten van echt traditioneel Indiaas eten. De Indiase keuken is ontzettend uitgebreid en daarom bieden wij veel variatie in onze gerechten. Zo kun je bij ons terecht voor veelzijdige biriani gerechten of onze tandoori specialiteiten. 

Onder biriani verstaan we meerdere rijstgerechten. Gebakken basmati rijst wordt gebruikt als de basis, waar vervolgens een rijkelijke hoeveelheid specerijen aan worden toegevoegd. Onze gerechten zijn flink gekruid en zijn daardoor vol van smaak. De biriani gerechten kunnen met verschillende soorten vlees gegeten worden, zoals lamsvlees, kip of garnalen. Als je liever kiest voor een vegetarisch gerecht, dan kan dat ook. Onze groenten biriani is vol van smaak en ontzettend lekker! Wij bieden meerdere vegetarische gerechten aan, zo hebben wij ook een aantal curry’s die geschikt zijn voor klanten die liever geen vlees eten. 

Ook serveren wij in ons Indiaas restaurant in Delft veel tandoori gerechten. Tandoori bestaat uit gemarineerde kip met ingrediënten, zoals yoghurt, citroen, knoflook en overige kruiden. Naast kip tandoori kun je ook kiezen voor ander vlees, bijvoorbeeld lamsvlees of garnalen. Je kunt zelfs kiezen voor onze speciale mix grill tandoori, waar verschillende vleessoorten worden gecombineerd in één gerecht. Onze tandoori specialiteiten worden gegrild in de kleioven of geroosterd op de tandoori.

Gemakkelijk reserveren of bestellen bij India Garden

Zin gekregen in lekker Indiaas eten uit Delft? Plaats dan snel een bestelling bij India Garden! Wij zijn 7 dagen per week geopend voor afhaal en bezorging. Je kunt bij ons bestellen via de telefoon, via Thuisbezorgd of Uber Eats. Kies uit onze uitgebreide menukaart voor bekende gerechten of ga voor één van onze bijzonder Indiase gerechten. Ontdek de Indiase cultuur door de keuken. Lekker eten is de taal die iedereen op de wereld spreekt. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om in het restaurant te eten. Met onze vele voor- en hoofdgerechten maak je er een bijzonder etentje van. Bovendien is het mogelijk om te reserveren voor grote groepen. Wij zijn gevestigd aan Kerkstraat 15 in Delft, via onze website vraag je een reservering aan. Alvast eet smakelijk!